Μηχανή αναζήτησης από την ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ




Σας ενημερώνουμε ότι η Ισχυρή Ένωση  με δεδομένο, ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ανταποκριθεί με πλήρη συμμόρφωση στις σχετικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ 1126/2016 και 2196/2014, για τη διαμόρφωση των μισθολογικών μας αποδοχών στα δεδομένα προ του Ιουλίου του 2012, ως και την ορθή εφαρμογή των Ν.4472/2017, Ν.4575/2018, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι μηνιαίες μισθολογικές απολαβές μας, από το μήνα Ιανουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα, ήτοι  τα έτη 2018-2019-2020 που δεν υπέπεσαν σε παραγραφή, συστήνεται στα στελέχη ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, τα οποία επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην άσκηση σχετικής αναγνωριστικής αγωγής. Απευθυνθήκαμε σε δυο Νομικούς συμβούλους  στον  νομικό σύμβουλο της ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Δημήτριο ΣΚΑΛΚΟ, και στην νομικό σύμβουλο κα. Αναστασία ΚΑΡΑΝΙΣΑ, για να αναλάβουν  την διαδικασία άσκησης της αγωγής ομαδικά,  με κόστος συμμετοχής δέκα πέντε (15) ευρώ για τον κ. Δημήτριο ΣΚΑΛΚΟ και (20) ευρώ για την Κα Αναστασία ΚΑΡΑΝΙΣΑ για  κάθε μέλος της Ένωσής μας. Και σε περίπτωση επιτυχούς έκβασης της υπόθεσης, ΔΕΝ (Ε) ΔΕΝ θα καταβληθεί καμία άλλη αμοιβή. 

 Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, πληροφορίες ως προς την  κατάθεσή απαιτούμενών εγγράφων και την τεκμηρίωσή τους  θα πρέπει να τα απευθυνθούν στα παρακάτω μέλη:

1.Μέλος του Δ.Σ. ΤΖΟΥΛΗΣ Γεώργιος (τηλ.:6971612550)

2.Μέλος ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος (τηλ.:6974492558) 

3.Μέλος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Νικόλαος (τηλ.6942485881)

4.Μέλος ΜΠΕΛΛΟΣ  Χρήστος (τηλ.6948504575)

για τους υπηρετούντες του ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Κ.Λ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ-Κ.Λ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ και των υπηρετούντων Λ/Τ-Λ/Σ αρμοδιότητάς του Κ.Λ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Λ/Σ ΣΑΓΙΑΔΑΣ . 

 3.Α'Λ/Τ ΣΥΒΟΤΩΝ το μέλος ΛΑΙΝΑΣ Χρυσοβαλάντης. 

 4.Β’Λ/Τ ΠΑΡΓΑΣ το μέλος ΚΟΚΚΟΡΗΣ  ΠΕΤΡΟΣ. 

5.Λ/Χ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΑΕΝ ΗΠΕΙΡΟΥ τα μέλη ΣΤΕΡΓΙΟΥ Χρήστος και ΖΩΤΟΣ Κωνσταντίνος. 

6.Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Α'Λ/Τ ΝΥΔΡΙΟΥ το μέλος ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ Πέτρος. 

7.Λ/Σ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ το μέλος ΠΕΤΑΝΙΤΗ Μαρία. 

μέχρι και της 14 Δεκεμβρίου 2020 

Καλό θα είναι να μην περιμένουμε  αλλά θα πρέπει, ενεργώντας ομαδικά, να επισπεύσουμε την άσκηση των αγωγών ανά πενήντα (50) άτομα.

Απαιτούμενα Έντυπά Αγωγής              

 (α) δικαστικό πληρεξούσιο, όπως το συνημμένο υπόδειγμα, εκτυπωμένο σε ένα φύλλο (μπρος – πίσω οι δυο σελίδες) με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής σε Κ.Ε.Π., Α.Τ. ή Λιμενική Αρχή, 

) έντυπο, συμπληρωμένο με τα ατομικά στοιχεία του στελέχους και υπογεγραμμένο από αυτό, όπως το συνημμένο υπόδειγμα,

(γ) αντίγραφα των μηνιαίων φύλλων μισθοδοσίας:

1. ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016. 

2. ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

3. ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ 2018.       

4. ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ 2019.

5. ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ 2020.

Συνημμένα έντυπά

Κ. Δημήτριου ΣΚΑΛΚΟΥ είναι τα εξής :

 ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΛΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κα. Αναστασία ΚΑΡΑΝΙΣΑ είναι τα εξής:

ΚΑΡΑΝΙΣΑ ΕΝΗΜ.ΣΗΜ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΕΚ.ΑΝΑΔΡ.2020

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 



Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 
      ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Ε.Π.Λ.Σ. Β/Δ.Ε.

           ΤΖΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 





Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΙΖΩΝ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΛΣ Β/Δ Ε.



 Μετά  την  ολοκλήρωση της απόσχισης και ξαφνικής σύστασης της νέας   ΕΠΛΣ Β/Ι    από την υπάρχουσα και πρώτη ιδρυθείσα ΕΠΛΣ Β/Δ Ε. τα ιδρυτικά μέλη έπρεπε πρώτα να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την προϋπάρχουσα Ένωση ΕΠΛΣ Β/Δ Ε. και μετά να δημιουργήσουν την νέα ΕΝΩΣΗ που υποτίθεται τους  εκφράζει. Να θυμίσουμε  ότι όλα αυτά τα χρόνια οι ίδιοι ήταν που εκλεγόταν από τους συναδέλφους Β/Δ Ελλάδος έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα και για αυτό αδυνατούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό αυτής τους της απόφασης. Αναρωτιόμαστε πλέον αυτοί ως μειονότητα έχουν μέλλον ή αποσκοπούν στην ίδρυση νέου σωματείου για νέες καρέκλες; Συνάδελφοι είμαστε για ακόμα μια φορά γελασμένοι και τώρα εμείς  ερχόμαστε για ακόμα μια φορά «ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ» και να βοηθήσουμε  τον  Πρόεδρο από το τέλμα που έχει περιέλθει με την έναρξη της νέας ένωσης γνωστοποιώντας  σε όλα τα μέλη μας  ότι υπάρχει  Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. μετά το έκτακτο  Δ.Σ. που τελέστηκε εκτός αν και αυτό το αμφισβητεί ο Πρόεδρος ο οποίος το συγκάλεσε. Τον καλούμε να ενημερώσει με ανακοίνωση του   άμεσα για τα νέα μέλη  που απαρτίζουν  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο γιατί οι κύριοι που αποσχίστηκαν είχαν  και πρωτεύοντα ρολό και θέση στο Δ.Σ.  η μια ήταν του Γενικού Γραμματέα και η άλλη του Αντιπροέδρου  της Ένωσης μας.

 Κάποιοι  αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται στο παρασκήνιο, τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και τα συμπεράσματα δικά σας για το τι μέλλει γενέσθαι. Η περίοδος που διανύουμε  είναι μείζονος  σημασίας μιας και η ΕΠΛΣ Β/Δ.Ε.  έχει απτά και τρέχοντα θέματα που πρέπει να επιληφθεί. Μπορεί οι σημερινές καταστάσεις να δημιουργούν αντιπαραθέσεις αλλά ο κοινός γνώμονας και σκοπός  είναι να διαφυλάξουμε  την Ένωση μας και τα μέλη μας  από την νοσηρή  κατάσταση που έχει δημιουργηθεί  και να τον ενημερώνουμε  για  τα τρέχοντα θέματα. Επίσης ως δεύτερη μεγαλύτερή πρωτοβάθμιά Ένωση να δείξουμε την αξιοσύνη μας   και να συμπαρασταθούμε στην ΠΟΕΠΛΣ στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει έχοντας μπροστά ένα ΠΔ μεταθέσεων και μόνο ενώνοντας της δυνάμεις μας προς την σωστή κατεύθυνση έρχεται ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Οι αλλαγές στον συνδικαλιστικό μας φορέα σε πρόσωπα και νοοτροπίες πρέπει να γίνουν αλλά επιβάλλεται να γίνουν με την ψήφο σας που είναι και η δύναμη μας εκ τον έσω και όχι με διάσπαση που σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους.

Όλοι θα κριθούμε από τις πράξεις μας σε αυτή την  κρίσιμη ώρα και η ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ