Μηχανή αναζήτησης από την ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανακοινώνουμε στα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος ότι υποψήφιοι του Συνδυασμού "ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!"θα πραγματοποιήσουν σειρά ενημερωτικών επισκέψεων σε Λιμενικές Αρχές :

  • Την Πέμπτη 16/03/2017 και ώρα 11:00 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας
  • Την Παρασκευή 17/03/2017 και ώρα 10:30 στο Λ/Χ Λευκάδας
  • Την Παρασκευή 17/03/2017 και ώρα 12:30 στην ΑΕΝ Ηπείρου στην Πρέβεζα
  • Την Παρασκευή 17/03/2017 και ώρα 13:30 στο Λ/Χ Πρέβεζας
Σας περιμένουμε όλους!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού ''ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!''  δηλώνουμε την πλήρη αποδοκιμασία μας και καταδικάζουμε τα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε διάφορα blogs και τα οποία με τρόπο ανοίκειο και κακόβουλο στρέφονται κατά του κ. Λιμενάρχη ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Π.Λ.Σ. Β/Δ Ε, τα οποία επιχειρούν με χονδροειδέστατο τρόπο να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά του ανωτέρω.

Επίσης αποδοκιμάζουμε αυστηρά κάθε μορφή εκφοβισμού προς οποιονδήποτε υποψήφιο και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε αταλάντευτα στις  προσπάθειες  χειραγώγησης και εκφοβισμού.     

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ''ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!''

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ''ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!''

Κατατέθηκαν την Παρασκευή 10/03/2017 τελική ημερομηνία υποβολής, οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ''ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!'' για τις εκλογές της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 στην έδρα της Ένωσης.
Οι υποψηφιότητες έχουν ως εξής:

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Κατάθεση ψηφοδελτίου από το συνδυασμό ''ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!''


Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα!!

Σε μία διαδικασία που ως βάση της έχει τη Δημοκρατία, η διαφοροποίηση δεν διχάζει αλλά ενώνει για ένα δημιουργικό και υγιές σύστημα. ‘Έφτασε η μέρα που η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος δεν θα εκφράζεται από μονόλογο όπως συνέβαινε από το 2001, αλλά θα εκδηλώνεται και από άλλους συνδυασμούς ούτως ώστε να υπάρχει λόγος και αντίλογος.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ για το Νομοσχέδιο ΥΝΑΝΠ μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης



Μετά το πέρας της δημόσιας διαβούλευσης του  σχέδιο νόμου: «Ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας ΥΝΑΝΠ, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις» η Ομοσπονδία μας εκφράζει την ικανοποίηση της καθώς σχεδόν όλα τα αιτήματά της έχουν ικανοποιηθεί.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ isxirienosi@yahoo.gr 

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK fb.me/isxirienosi

Γιατί δημιουργήθηκε η ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!




Ο εκλογικός συνδυασμός ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! δημιουργήθηκε από την ανάγκη να πνεύσει αέρας διαφάνειας και ανανέωσης στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βόρειο-Δυτικής Ελλάδος.
Οι Συνάδελφοι που έσμιξαν και συσπειρώθηκαν σε αυτό τον συνδυασμό προέρχονται από διάφορες Υπηρεσίες και βαθμολογικές βαθμίδες. Οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν κοντά προκειμένου όλοι μαζί και ο καθένας ατομικά να δουλέψουν και να χτίσουν μια πλέον πραγματικά ισχυρή Ε.Π.Λ.Σ. Β/Δ Ε.