Μηχανή αναζήτησης από την ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


 


ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο εκλογικός συνδυασμός ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δημιουργήθηκε από την ανάγκη να πνεύσει αέρας διαφάνειας και ανανέωσης στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βόρειο-Δυτικής Ελλάδος. Είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη Ένωση της Ομοσπονδίας και πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων με θέσεις και προτάσεις δίνοντας το στίγμα μας και όχι ουραγοί και αμέτοχοι.


Οι Συνάδελφοι που έσμιξαν και συσπειρώθηκαν σε αυτό τον συνδυασμό προέρχονται από διάφορες Υπηρεσίες και βαθμολογικές βαθμίδες. Οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν κοντά προκειμένου όλοι μαζί και ο καθένας ατομικά να δουλέψουν και να χτίσουν μια πλέον πραγματικά δυναμική και  ισχυρή Ε.Π.Λ.Σ. Β/Δ Ε.

 Πρωταρχικός στόχος της ένωσης είναι η ανατροπή των μέχρι σήμερα πεπαλαιωμένων τακτικών και η εισαγωγή φρέσκων και πρωτοποριακών ιδεών με σημαία το συλλογικό όφελος και όχι το ατομικό. Να προστατεύσουμε να βελτιώσουμε και να προάγουμε τα οικονομικά , ασφαλιστικά και εργασιακά συμφέροντα των μελών μας.

 Έφτασε η ώρα  οι συνδικαλιστές της Ένωσης μας να διαδραματίσουν το ρόλο που τους αξίζει και αυτός είναι : να αποτελούν το εργαλείο και το βήμα για την επίλυση του κάθε προβλήματος , να ενημερώνουν άμεσα τους συναδέλφους για τις τρέχουσες εξελίξεις , να υπερασπίζονται τα  δικαιώματα τους και να αναδεικνύουν  το πολύτιμο έργο που εκτελούν με τόσο κόπο οι Λιμενικοί στη Βορειοδυτική Ελλάδα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Όραμα της Ένωσης μας είναι να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και την απραξία και να αναδείξουμε με την δράση μας τις πραγματικές ανάγκες του κάθε συναδέλφου μέσα στα  νέα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα, να διεκδικήσουμε και να θεσμοθετήσουμε δικαιώματα που θα οδηγήσουν τους συναδέλφους της βορειοδυτικής Ελλάδος σε ένα καλύτερο αύριο !!!

Πρόγραμμα δράσης και στόχοι


Στην αρχή της θητείας του νέου ΔΣ να καταγράψουμε όλα τα προβλήματα των Λιμενικών Αρχών και να φτιάξουμε το διεκδικητικό πλαίσιο της Ένωσης μας.

Να γίνονται  ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανοικτά Διοικητικά Συμβούλια σε διαφορετική Λιμενική Αρχή της Ένωσης μας ώστε να δίνεται η δυνατότητα στα μέλη μας να έχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτά.

Συνεχείς επισκέψεις σε όλες τις Λιμενικές Αρχές της Ένωσης μας ώστε να ενημερώνονται όλοι οι συνάδελφοι για τις τρέχουσες εξελίξεις και να ακούγονται όλα τα προβλήματα του προσωπικού.

Να φτάνουν οι προβληματισμοί και οι απόψεις των συναδέλφων της ΒΔ Ελλάδας μέσω των αντιπροσώπων μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Να γίνεται κάθε χρόνο  παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού ώστε ο κάθε συνάδελφος να γνωρίζει που πάνε τα χρήματα του.

Να υπάρχει ανταποδοτικότητα των εισφορών στα μέλη μας.

Να θεσπιστεί ένα πιο δίκαιο , σύγχρονο και αξιόπιστο ΠΔ μεταθέσεων που να διασφαλίζει τον προγραμματισμό της ζωής μας.

Να διαμορφωθεί ένα πιο δίκαιο και αναμορφωμένο βαθμολόγιο με δυνατότητα εξέλιξης μέσα από το σώμα. 

Να υπάρχει καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με συμβεβλημένους το σύνολο των φαρμακοποιών και  γιατρών . 

Να καθιερωθούν καλύτεροι μισθοί και ανταποδοτικές συντάξεις λαμβάνοντας υπόψη την επικινδυνότητα του επαγγέλματος μας.

Να υπάρχει συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού με κίνητρα και ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Να γίνει πράξη  άμεσα η αύξηση των οργανικών θέσεων και η πλήρωση αυτών με άμεσες προσλήψεις για  κάλυψη των αναγκών ιδιαίτερα τώρα λόγω του προσφυγικού .

Διεκδίκηση του επιδόματος παραμεθορίου για τους νομούς Θεσπρωτίας και Κέρκυρας.

Να αρχίσουν να λειτουργούν και πάλι τα όργανα της Ένωσης μας ΔΣ και Γενικές Συνελεύσεις ώστε να γίνεται γόνιμος διάλογος για τα θέματα που μας απασχολούν.

Να έχουν τα μέλη μας πλήρη πληροφόρηση για τους στόχους τις δράσεις και τις αποφάσεις του ΔΣ από ηλεκτρονική σελίδα που θα δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

Να συμμετέχουν όλα τα μέλη μας σε όλες τις συζητήσεις, διεργασίες και διαβουλεύσεις που θα διοργανώνονται σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί για αυτό τον σκοπό. 

Να  ιδρυθούν θεματικές ενότητες με στόχο την εκπόνηση  προτάσεων για συγκεκριμένα θέματα που μας αφορούν.

Οποιαδήποτε πρωτοποριακή  πρόταση – ιδέα  κατατεθεί  θα έχει  και την δυνατότητα  ο συνάδελφος που την σκέφτηκε να την παρουσιάσει ως εισηγητής σε επόμενο ανοιχτό ΔΣ. 

Ανάλογα με τους συναδέλφους που θα εκλεγούν στο ΔΣ θα καθοριστούν αντιπρόσωποι και από τις υπόλοιπες Λιμενικές Αρχές που δεν θα εκπροσωπούνται στα όργανα.

Θέσπιση νομικού συμβούλου της Ένωσης για παροχή κάθε είδους νομικής βοήθειας προς τα μέλη μας για υπηρεσιακά ζητήματα.

Αναμένουμε την συμμετοχή σας για να μας θέσετε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.

        FACEBOOK : Ομάδα Ισχυρή ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
EMAIL: ishirienosi@gmail.com
https://isxiri.blogspot.com/

Στις εκλογές της  Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος
Στηρίζουμε ενεργά με την ψήφο μας την 
                            ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου