Μηχανή αναζήτησης από την ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ


Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σεβόμαστε απόλυτα και οφείλουμε να εφαρμόσουμε το διάταγμα του Υπουργού Υγείας όπου σύμφωνα με το άρθρο (ι) του Διατάγματος,  απαγορεύεται η συγκέντρωση και η παραμονή στον ίδιο, ενιαίο κλειστό χώρο, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσεως, πέραν των 75 ατόμων συνολικά.

Σεβόμαστε απόλυτα και οφείλουμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όσον αφορά τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σεβόμαστε απόλυτα και οφείλουμε να εφαρμόσουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα την « Επιβολή μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις , της λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων κ.τ.λ. όπου στο άρθρο 2 αναφέρει την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων στο σύνολο της Επικράτειας από 9.3.2020 έως και 5.4.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Σεβόμαστε απόλυτα και οφείλουμε να εφαρμόσουμε  τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Η Ισχυρή Ένωση για όλους  με την προτροπή πολλών συναδέλφων και με την σύμφωνη γνώμη όλων των υποψηφίων της λόγω της κρίσιμης κατάστασης  από την πανδημία του κορωνοϊού προτείνει  την προσωρινή  αναβολή της Γενικής Συνέλευσης 17/03/2020 και των Εκλογών της 27/03/2020.

Σε αυτή την χρονική στιγμή προέχει  η υγεία των συναδέλφων μας και των οικογενειών μας και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να τους εκθέσουμε σε κανένα περαιτέρω κίνδυνο.

Οι αρχαιρεσίες για μας έρχονται σε δεύτερη μοίρα και θα διεξαχθούν σε επόμενο χρονικό διάστημα όταν οι γενικότερες συνθήκες το επιτρέψουν.

Οφείλουμε να δείξουμε όλοι την απαιτούμενη ευθύνη έναντι όχι μόνο των συναδέλφων μας και των οικογενειών μας αλλά και της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου